Internet är fyllt av roliga webbsidor och tjänster. Youtube är en populär sida där du kan hitta alla möjliga sorters videor och filmer. På Youtube kan du välja att följa en viss användare som du tycker är intressant eller rolig och hänga med i allt den personen lägger upp. Här kan du också hitta gamla Monty Python-sketcher, filmer, ståuppkomik, serier och roliga nyhetsinslag.

Fun9gag är en annan sida som också är populär men som har en annan profil. Här kan du hitta en mängd roliga bilder. Många av de bilder som du förmodligen sett cirkulera på sociala medier så som Facebook kommer ursprungligen från just 9gag.

Bloggar är en utmärkt form för dig att både dela med dig och ta del av olika upplevelser. Det finns en stor mängd olika sorters bloggar som kan handla om allt från djur, bilar, filosofi och politik. Vanligast är att människor berättar om sina liv och vad som händer dem i vardagen. De kan också flika in med lite tankar på livet och åsikter. Modebloggar finns det verkligen gott om, det är främst tjejer i tonåren som driver dessa. Här kan de lägga upp dagens outfit och ge tips om var du kan hitta olika plagg.

Börja hänga på forum! Det finns forum om exakt allt möjligt. Har du ett smalt intresse? Ja då finns det säkert ett forum som täcker det. Med forum på internet syftar man på de webbplatser där man diskuterar olika saker. Oftast är forumet uppdelat i olika kategorier och trådar så att du kan hitta just det ämnet du är intresserad av.

Failblog är en webbsida där bloggskaparen lägger upp olika bilder och klipp på när människor ”failat” eller på svenska misslyckats. Så som när en gaffeltruckschaufför oavsiktligt välter alla hyllor som finns inne på lagret.